- - in Retete Vegane

Sunt micute, dragute, colorate si absolut delicioase. Combinatia dintre ananas si cocos le da un aer tropical..de vacanta.

Ingrediente

Blat:

  • 150 g fulgi de ovaz macinati
  • 20 de seminte de in macinate
  • 50 g fulgi de cocos
  • 100 g curmale
  • 30 g miere
  • 100 ml lapte de cocos
  • 1 praf de sare neiodata

Crema:

  • 400 g ananas
  • 80 g miere
  • ½ pastaie vanilie
  • 50 g unt de cocos aromat
  • 20 ml suc de lamaie
  • 200 g ananas pentru decor

Mod de preparare: iintroduceti toate ingredientele pentru blat in robotul de bucatarie prevazut cu lama in “S” si procesati pana cand compozitai devine omogena. Asezati blatul in forme de briose de silicon sau de metal lasand mijlocul liber pentru crema.

Procesati ingredientele pentru crema in robot si turnati crema in forme peste blat. Decorati cu bucatele de anans si fulgi de cocos si introduceti briosele timp de jumatate de ora in frigider pentru a se intari crema.

Cand sunt gata, savurati!