- - in Retete Vegane

Ingrediente:

  • 100 g fulgi de ovaz macinati
  • 120 g migdale hidratate timp de 8 ore in apa de izvor
  • 20 g seminte de in macinate
  • 100 g fulgi de cocos
  • 1 lingurita rasa de scortisoara
  • 100 g curmale
  • 1 praf de sare neiodata

Frisca:

  • 100 ml frisca de cocos, sau grasimea de cocos care se aduna in urma prepararii laptelui de cocos
  • 20 g zahar de cocos

Introduceti toate ingredientele pentru rulouri in robotul de bucatarie prevazut cu lama in “S” si procesati pana cand compozitia devine omogena si lipicioasa (usor de modelat). Puneti compozitia pe folie alimentara, asezati o alta folie deasupra si cu ajutorul sucitorului intindeti o foaie de maxim 0,5 cm grosime. Indepartati folia de deasupra si rulati aceasta foaie ajutandu-va de folia ramasa. Taiati rulouri de 3-4 cm grosime.

Introduceti frisca de cocos si zaharul in robot si procesati pana cand zaharul s-a dizolvat. Turnati aceasta frisca peste rulouri si savurati.

Pofta buna!