- - in Retete Vegane

Ingrediente:

  • 100 g fulgi de ovaz macinati
  • 120 g migdale hidratate timp de 8 ore in apa de izvor
  • 20 g seminte de in macinate
  • 100 g fulgi de cocos
  • 1 lingurita rasa de scortisoara
  • 100 g curmale
  • 1 praf de sare neiodata

Frisca:

  • 100 ml frisca de cocos, sau grasimea de cocos care se aduna in urma prepararii laptelui de cocos
  • 20 g zahar de cocos

Introduceti toate ingredientele pentru rulouri in robotul de bucatarie prevazut cu lama in ā€œSā€ si procesati pana cand compozitia devine omogena si lipicioasa (usor de modelat). Puneti compozitia pe folie alimentara, asezati o alta folie deasupra si cu ajutorul sucitorului intindeti o foaie de maxim 0,5 cm grosime. Indepartati folia de deasupra si rulati aceasta foaie ajutandu-va de folia ramasa. Taiati rulouri de 3-4 cm grosime.

Introduceti frisca de cocos si zaharul in robot si procesati pana cand zaharul s-a dizolvat. Turnati aceasta frisca peste rulouri si savurati.

Pofta buna!