- - in Retete Vegane

Ingrediente
• O cana de alune de padure hidratate
• 3 linguri de seminte de floarea soarelui hidratate
• Jumatate de cana de fulgi de ovaz
• 2 banane coapte
• 300 g zmeura (proaspata sau congelata)
• O lingura de carob
• O lingurita de scortisoara
• O lingura de miere (optional)
• Un praf de sare roz de Himalaya
Mod de preparare
Introduceti fulgii de ovaz in robotul cu lama in “S” si procesati pana cand acestia se transforma in faina, adaugati apoi toate ingredientele, cu exceptia zmeurei si procesati. Rasturnati amestecul intr-un castron, puneti zmeura in robot si procesati foarte putin atfel incat aceasta sa nu devina pasta ci bucatele mai mici. Adaugati zmeura peste restul compozitiei si omogenizati.
Intindeti amestecul pe o tava si puneti la deshidratat 8 ore la 42 de grade. Vor iesi usor moi si foooarte buni. Daca va plac biscuitii mai crocanti lasat-i inca 2 ore la deshidratat.
Sunt cei mai buni biscuit din lume si ii puteti servi cu orice fel de lapte vegetal (migdale, nuci, cocos etc)
O gustare delicioasa pentru cei mici….si cei mari ))

Pofta buna!