- - in Retete Vegane

Un preparat uimitor si absolut delicios. Pentru realizarea lui aveti nevoie de un deshidrator.

Ingrediente

Clatite:

  • 2 banane
  • 2 pere
  • 200g de capsuni
  • 200g de piersici
  • 1 lingura de suc de lamaie

Umplutura:

  • 1 cana de arahide
  • 1 lingura de cacao pudra
  • 2 linguri de miere
  • Sucul de la o portocala
  • un praf de sare

Mod de preparare

Clatite : in robotul de bucatarie prevazut cu lama in “S” puneti cele doua banane, cele 200 g de piersici curatate de coaja si sucul de lamaie (incetineste oxidarea bananelor). Procesati bine pana cand se transforma intr-o pasta fina. Intindeti acesta compozitie intr-o tava a deshidratorului pe o foaie de paraflex sau hartie de copt si lasati-o la deshidratat 10 ore la 42 0C.

Capsunile si perele curatate de coaja vor trece prin acelasi procedeu. Procesati-le in robot pana cand se transforma intr-o pasta fina si intndeti aceasta compozitie in tava deshidratorului. Se vor usca tot 10 ore la 42 0C.

Cand sunt gata portionati fiecare foaie de clatita in patru.

Umplutura: puneti arahidele in robotul de bucatarie prevazut cu lama in “S” procesati foarte bine pana cand capata consistent untului, adaugati apoi mierea, cacaua, sucul de portocala si sarea.

Intindeti aceasta compozitie peste clatitele asortate si savurati.

Pofta buna!