- - in Retete Vegane

Este greu sa ne desprindem de gustul atat de bine intiparit in minte al branzei din lapte animal. Dar aceasta varianta de branzica raw nu numai ca are un gust extrem de asemanator cu branza clasica, este de asemenea si un preparat foarte sanatos. Sigur va va convinge sa renuntati la cazeina care s-a demostrat a fi foarte cancerigena.

Ingrediente:

  • 1 cana de migdale decojite hidratate 8 ore in apa de izvor
  • Sucul de la o lamaie medie
  • 3 linguri de fulgi de drojdie inactiva
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 legatura de marar
  • 1 lingurita de sare neiodata

Mod de preparare:

Introduceti in robotul de bucatarie prevazut cu lama in “S” migdalele si procesati pana cand acestea se maruntesc bine. Adaugati apoi apa, sucul de lamaie, sarea, fulgii de drojdie si procesati pana cand compozitia se transforma intr-o pasta fina. Rasturnati pasta de branza intr-un bol si puneti peste mararul si ceapa tocate marunt. Amestecati bine si..gata.

O puteti servi pe crackersi sau painici raw.

Este absolut delicioasa!

Pofta buna!