- - in Retete Vegane

O gustare rapida si sanatoasa.

Nuca de cocos are un gust grozav si in plus ajuta in procesul de pierdere in greutate prin accelerarea ratei metabolice si reglarea functiilor tiroidei.

 

Ingrediente:

  • 2 nuci de cocos
  • 1 mana de migdale
  • 1 lingura de miere
  • 1 pastaie de vanilie.

Mod de preparare: spargeti nucile de cosos, indepartati cu ajutorul unui cutit mebrana maro de pe miezul de nuca de cocos.

Radeti pulpa de nuca de cocos, sau pentru a castiga timp procesati-o cateva secunde in robotul prevazut cu lama in ā€œSā€. Puneti fulgii rezultati la deshidratat timp de 5 ore la 40 0C.

Daca nu va permite timpul puteti sari peste acest procedeu cumparand fulgii de cocos din comert. Incercati pe cat posibil sa cumparati fulgi de cocos de buna calitate.

Introduceti fulgii de cocos in robotul prevazut cu lama in ā€œSā€ si procesati pana cand capata consistent untului. Adaugati apoi mierea si semintele de la pastaia de vanilie.

Folositi o forme de silicon pentru bomboane, in care puneti doar pe jumatate untul rezultat, adaugati in mijloc o migdala (alune de padure, nuci,fructe uscate etc) si completati forma cu restul compozitiei.

Puneti formele 15 minute la frigider, apoi savurati.

Pofta buna!