Alina Alexandrov este chef vegan certificat de peste 4 ani. Este fondatoarea primului restaurant raw vegan din Constanta. Organizeaza ateliere si cursuri de gatit raw vegan pentru pasionatii de bucataria vegana, sustine si organizeaza traininguri si creeaza meniuri vegane pentru restaurantele care vor sa abordeze si acest domeniu culinar. Participa frecvent la concursuri nationale si internaționale de gastronomie la sectiunea VEGAN unde obtine medalii de aur si argint pentru preparatele vegane originale.


Chef Alina este bucatar certificat in Romania, a absolvit 3 scoli de bucatar (Bucatar, Bucatar sef, Bucatar vegetarian) si scoala de ‘Raw Chef’ de la Body Mind Institute Canada. Pe langa acestea este licentiata in Ecologie si Protectia Mediului (domeniul Biologie) si absolventa de masterat in domeniul “Managementul impactelor de mediu”.


Cartea de retete scrisa de Chef Alina  isi propune sa va duca intr-o calatorie in lumea bucatariei raw gourmet. Veti descoperi o lume plina de savoare si arome, care va ofera o alternativa sanatoasa si gustoasa de a va hrani. Cartea poate fi achizitionata la sediul ‘Pofta de Verde’. Informatii la telefon 0736 676 006.


Este important sa ne ingrijim de starea noastra de sanatate si de bine, dar este grozav ca in acelasi timp ne putem bucura si de gustul extraordinar al preparatelor vegane si raw vegane.

Chef Alina va invita sa descoperiti preparate vegane si raw vegane originale, marca ‘POFTA DE VERDE‘ zi de zi la sediul restaurantului, unde puteti servi masa si unde puteti comanda produse si meniuri.

Descoperiti retetele originale create cu drag si pricepere de catre Chef Raw Vegan Alina!

Retete Vegane
Aveti ocazia sa experimentati zeci de retete originale, usor de realizat care va vor convinge ca bucataria vegana este un domeniu vast cu posibilitati nelimitate de combinare a condimentelor si a alimentelor.
Retetele pe care le gasiti in carte le puteti folosi ca baza pentru a crea noi preparate cu noi gusturi adaptate preferintelor dumneavoastra.
Fiti indrazneti si experimentati!
CARTEA DE RETETE VEGANE
Cartea isi propune sa va insufle dragostea si pasiunea pentru gatit, care este un proces complex prin care ne hranim intreaga fiinta.
Puteti achizitiona cartea la sediul 'POFTA DE VERDE' din strada Nicolae Iorga nr. 10 (colt cu strada Chiliei nr. 2).
Informatii la telefon 0736 676 006.