Programul GREEN HEALING DETOX, un program complex bazat pe alimente bogate în clorofilă, superalimente, apă alcalină, chaga și plante salbatice.

Programul de DETOXIFIERE cu smoothie verde (clorofilă) este un concept absolut revoluționar pentru această zonă, rezultat în urma studiilor din cadrul ‘Institutului Hippocrates’, S.U.A., a consultărilor cu promotorii alimentației vii recunoscuți la nivel mondial, precum David Wolfe, Victoria Boutenco și conform principiilor promovate de Radu Valeriu Pop, medic nutriționist recunoscut în România.

Într-o băutură delicioasă, primim tot combustibilul și mineralele esențiale pentru a mări nivelul de energie, a împrospăta respirația, a tonifia pielea și pentru a lupta împotriva îmbătrânirii. Însănătoșirea are loc din interior spre exterior. În doar câteva zile, vom experimenta cum sistemul metabolic funcționează în favoarea organismului nostru.

Amestecul de frunze și fructe este ușor digerat făcând astfel ca absorbția de vitamine și minerale să fie mai eficientă ca de obicei. Datorită nutrienților și fibrelor din suc, acesta este sățios și te ajută să respecți regulile generale ale programului fără a avea senzația de foame.

Programul de DETOXIFIERE cu smoothie verde se potrivește oricui dorește:

√  să devină mai sănătos

√  să scadă în greutate

√  să își detoxifice la nivel celular organismul

√  să își întinereasă și tonifice pielea

Este un adjuvant pentru orice tratament medicamentos. Poate fi administrat în orice perioadă a anului, cel puțin de două ori pe an: toamna și primăvara, sau ori de câte ori este nevoie.

7 zile complete cu smoothie verde este minimum de cât am avea nevoie pentru a ne bucura de un prim rezultat. Acesta se poate extinde până la 21 de zile sau chiar și mai mult pentru rezultate mai evidente sau rezolvarea unor probleme de sănătate. Sunt foarte importante perioadele de intrare și ieșire din programul de detoxifiere.

Din ce este compus smoothie verde?

Smoothie verde se prepară din frunze verzi (inclusive frunzele plantelor sălbatice comestibile), fructe sau legume (de sezon), super-alimente (spirulina, chlorella, maca, etc.). Clorofila din frunze este cel mai puternic catalizator și este responsabilă de oxigenarea celulelor, ceea ce le face rezistente la miile de lovituri zilnice din partea radicalilor liberi. Apa folosită pentru a prepara smoothie este o apă încărcată de ioni de hidrogen, ceea ce îi conferă proprietatea de antioxidare. Este o apă structurată cu PH 9.5, fapt care contribuie la diminuarea proceselor inflamatorii, eliberarea de viruși intestinali, ciuperci sau paraziți doar prin procesul de alcalinizare.

Preparat din aproape 70% frunze verzi (inclusive plante sălbatice) și alge, această băutură te ajută să consumi mult mai multe vegetale decât ai consuma în mod obișnuit, dar și să incluzi în alimentație plantele pe care nu le-ai fi consumat în formă crudă nici într-un alt fel, cum ar fi urzica, păpădia, iarba grasă, pătlagina, topinamburul și alte plante sălbatice comestibile care sunt considerate superalimente în comparație cu plantele pe care le folosim în mod obișnuit.

Cel mai important lucru despre smoothie verde este că ne ajută să ne dezobișnuim de deprinderi nesănătoase, care crează dependență, precum: dulciuri, produse de patiserie, băuturile carbogazoase, produse ce conțin cafeină, etc.

Chaga este cel mai puternic detoxifiant la nivel celular cunoscut până în prezent.

Programul de detoxifiere a fost elaborat sub îndrumarea doamnei Lucia Gavriliță, fondatoarea comunității ‘Sănătate`n Verde Viu’ consultant în nutriție vie, certificată de ‘Hippocrates Health Institute’, S.U.A.

Lucia acordă consiliere privind îmbunătățirea stilului alimentar, astfel încât alimentele să devină medicamente și medicamentele – medicamente. Practică cu întreaga familie un mod de alimentație raw vegan de aproximativ 8 ani, fapt care le-a rezolvat probleme serioase de sănătate.

Este trainer și formator de opinie în promovarea unui stil de viață sănătos, și elaborează planuri alimentare privind îmbunătățirea condițiilor de sănătate pentru mai multe afecțiuni, precum: diabetul zaharat, tensiunea arterială, colesterol mărit, intoleranță la gluten/cazeină (inclusiv consultații privind alimentația copiilor cu ADHD sau Autism), obezitate (mentorat în pierderea în greutate), însănătoșire generală și întinerirea pielii, etc

Pentru pregătirea programelor de detoxifiere, se folosesc plante sălbatice, precum: urzica, păpădia, coada calului tătăneasa și plante care sunt culese în sezon, deshidratate sub 40 grade C și transformate în pulbere. Acest proces este parte a activității proiectului DENS al centrului Speranța (Chișinău, Republica Moldova), care susține incluziunea socială și în câmpul muncii a persoanelor cu dizabilități.

Ce băuturi conține programul zilnic?

1. Suc de iarbă de grâu: este o băutură cu puteri miraculoase de vindecare asupra unor oameni aflați în faze terminale ale unor boli dureroase. În urma unor analize, s-a constatat că iarba de grâu conține atât de mulți nutrienți încât am putea să ne hrănim doar cu sucul extras din iarbă de grâu timp de mai multe săptămâni sau chiar luni de zile, fără să avem vreo carență în organism.

Sucul din iarba de grâu facilitează eliminarea din organism a grăsimilor în exces, a reziduurilor și a toxinelor din organele digestive. Este cel mai puternic detoxifiant pentru ficat și totodată un excelent alcalinizant, împiedicând celulele bolnave să se dezvolte. Datorită conținutului bogat în clorofilă și enzime, sucul din iarba de grâu protejează împotriva factorilor cancerigeni, curață ficatul, întărește celulele și vasele de sânge și chiar neutralizează substanțe toxice (cadmiul, mercurul, clorul sau nicotina) și factori poluanți.

Puternic detoxifiant și adjuvant în regenerarea organismului, sucul din iarba de grâu este o sursă excelentă de acid folic, B12, cupru, fier, proteine și potasiu, magneziu, calciu, vitamina C, vitamina A, un complex de vitamine B, vitamina E, într-o formă extrem de ușor de absorbit în organism.

Supranumit ‘esenţa soarelui’ sau ‘sânge verde’, sucul din iarba de grâu este echivalentul unei transfuzii complete de sânge, conținând 20 de aminoacizi, sute de enzime diferite, 92 de tipuri de minerale, 110 vitamine și alți nutrienți importanți care se găsesc numai în sol. Aproximativ 70% din conținutul său este clorofilă pură, ce mustește de viață și sănătate.

2. Smoothie Verde 1 (500 ml) conține: in, măr, lămâie, ghimbir, kiwi/ pară, spanac, urzică, macca, cătină, ashwagandha, polen și apă alcalină

3.  a. Smoothie Verde 2 (500 ml) conține: in, lămâie, ghimbir, banană, pătrunjel, păpădie, chlorella, chia, aronia și apă alcalină

     b. Salată Verde Green Detox: salată, spanac, rucola, pătrunjel, castravete, germeni și vlăstari și dressing cu turmeric

4. Smoothie Verde 3 (500 ml) conține: in, măr, lămâie, ghimbir, ananas, apio, coada calului, spirulină, goji, turmeric și apă alcalină

5. Infuzie de Chaga: este cel mai puternic detoxifiant la nivel celular, are efecte bio-stimulatoare asupra sistemului nervos central, stimulând metabolismul și crescând rezistența organismului la boli

Chaga este un excelent tonic, antioxidant, imunosti­mu­lator, anti-inflamator, antiseptic, anestezic, laxativ. Chaga este bogată în antioxidanți naturali, fenoli anti-inflamatori și conține compuși de betulină și acid betulinic, derivați direct din arborii de mesteacăn. Atât betulina cât și acidul betulinic au efecte anti-tumorale. În plus, betulina joacă un rol important în contolarea afecțiunilor metabolice, precum obezitatea și sindromul metabolic.

6. Apă micro-structurată, alcalină cu PH de 9.5 (2 litri)

În cadrul procesului de detoxifiere, este posibil să apară anumite simptome normale, care indică faptul că a început procesul de curățare. Intensitatea lor depinde și de gradul de toxicitate al corpului: greață, congestie nazală, migrene, balonări, erupții cutanate, oboseală, diaree, eliminări de mucus.

COST PROGRAM GREEN HEALING DETOX*:

PROGRAM

COST**

BONUS

GREEN HEALING DETOX

1 ZI

88 lei

 

(nu include sucul de iarbă de grâu) ***

GREEN HEALING DETOX

3 ZILE

264 lei

 

(nu include sucul de iarbă de grâu) ***

GREEN HEALING DETOX

7 ZILE

593 lei

√ Reducere 4%

 

GREEN HEALING DETOX

14 ZILE

1108 lei

√ Reducere 10%

GREEN HEALING DETOX

21 ZILE

1478 lei

√ Reducere 20%

*Costul include și livrarea băuturilor.

**Plata se face integral în avans la sediul restaurantului ‘Poftă de Verde

***Pentru a putea simți și observa efectele miraculoase ale sucului de iarbă de grâu în corp, este nevoie de o administrare zilnică de minimum 7 zile.


Informații și comenzi la sediul restaurantului ‘Poftă de Verde

Adresa: str Chiliei nr. 2 (colț cu str. Nicolae Iorga nr. 10)

Telefon: 0736 676 006


POFTA DE VERDE – Sănătate și Gust, Relaxare și Prieteni