Programul JUICE HEALING DETOX, un program complex bazat pe fructe,legume, superalimente si apă alcalină.

Regenerarea corpului presupune trei elemente principale: alcalinizare, detoxificare si energizare  Toate aceste trei componente lucreaza strans si sunt inseparabile. Prin detoxificare,  organismul se va curata si va elimina toate materialele de obstructie, substantele iritante si stimulatoare ca: mucus, metale grele, substante chimice si pesticide.

De unde vin toxinele? Alimente mult prea procesate, pline de aditivi si chimicale, apa nefiltrata, cosmetice , medicamente, imbracaminte sintetica, aer poluat si alte obiceiuri nesanatoase.

Prin consumul de sucuri proaspete pline de nutrienti, reprezentand de asemenea si un pachet enzimatic, complet celulele tnale vor primi tot combustibilul de care au nevoie fara ca tu sa ai senzatia de foame. Însănătoșirea are loc din interior spre exterior. În doar câteva zile, vei experimenta cum sistemul metabolic funcționează în favoarea organismului tau.

Consumand sucuri, dai corpului un repaus digestiv, el canalizandu-si energia catre procesele de detoxifiere si vindecare.

Celulele se vor energiza  prin preluarea de energie de la hrana vie.

BENEFICIILE DETOXIFIERII:

√  energizarea si intinerirea organismului

√  scadere in greutate

√ curatatrea organismului la nivel celular

√  intinerirea si tonifierea pielii

√  imbunatatirea dispozitiei si a stimei de sine

 

Este un adjuvant pentru orice tratament medicamentos. Poate fi administrat în orice perioadă a anului, cel puțin de două ori pe an: toamna și primăvara, sau ori de câte ori este nevoie.

7 zile complete de Juice Detox este minimum  pentru a va bucura de un prim rezultat. Acesta se poate extinde până la 21 de zile sau chiar și mai mult pentru rezultate mai evidente sau rezolvarea unor probleme de sănătate. Sunt foarte importante perioadele de intrare și ieșire din programul de detoxifiere.

De ce sucuri “vii”?

Alimentele cu cel mai ridicat potential de energie electrica si cea mai mare incarcatura nutritive de pe planeta sunt: fructele, legumele, plantele medicinale, algele, nucile si semintele proaspete, in stare cruda. Acestea sunt alimentele cele mai adecvate pentru consumul uman. Ele  contribuie la diminuarea proceselor inflamatorii, eliberarea de viruși intestinali, ciuperci sau paraziți, alcalinizare, curatare si energizare.

Cel mai important lucru despre fructe si legume  este că ne ajută să ne dezobișnuim de deprinderi nesănătoase, care crează dependență, precum: dulciuri, produse de patiserie, băuturile carbogazoase, produse ce conțin cafeină, etc.

Programul a fost elaborat de  Chef Vegan Alina Alexandrov, nutritionist cu o experienta de peste 4 ani in domeniul alimentatiei “vii” si nutritiei.

Ce băuturi conține programul zilnic?

1. Deliciu (330 ml) conține: para, kiwi  si fenicul. Hraneste celulele creierului si trezeste bland corpul.

2. Green Healer (330 ml) contine: mar, spirulina, chlorella, macca si in. Ajuta la eliminarea metalelor grele din corp, creste tonusul, sustine peristaltismul intestinal si echilibreaza hormonal.

3. Fortifier (330 ml) contine: mango, ananas, banana si ashwaghandha. O combinatie absolut delicioasa care sustine activitatea suprarenalelor.

4. Joy (330 ml) contine: portocala, mar, ananas si scortisoara. Echilibreaza nivelul de zahar din sange. Ananasul impiedica balonarea datorita continutului de bromelina, fiind si un foarte bun diuretic.

5. Happy bowel (330 ml) contine: morcov, dovlecel, portocala ghimbir. Imbunatateste digestia si asigura nutrientii pentru reparatiile celulare.

6. Happy Milk (330 ml) contine: migdale, susan, pudra de roscove si curmale. O bautura delicioasa care abunda in Calciu si Magneziu, minerale esentiale pentru alcalinizarea organismului.

7. Apă micro-structurată, alcalină cu PH de 9.5 (2 litri)

 

În cadrul procesului de detoxifiere, este posibil să apară anumite simptome normale, care indică faptul că a început procesul de curățare.

Intensitatea lor depinde și de gradul de toxicitate al corpului: greață, congestie nazală, migrene, balonări, erupții cutanate, oboseală, diaree, eliminări de mucus.

COST PROGRAM JUICE HEALING DETOX*:

PROGRAM

COST**

BONUS

JUICE HEALING DETOX

1 ZI

88 lei

 

JUICE HEALING DETOX

3 ZILE

264 lei

 

JUICE HEALING DETOX

7 ZILE

593 lei

√ Reducere 4%

 

JUICE HEALING DETOX

14 ZILE

1108 lei

√ Reducere 10%

JUICE HEALING DETOX

21 ZILE

1478 lei

√ Reducere 20%

*Costul include și livrarea băuturilor.

**Plata se face integral în avans la sediul restaurantului ‘Poftă de Verde


Informații și comenzi la sediul restaurantului ‘Poftă de Verde

Adresa: str Chiliei nr. 2 (colț cu str. Nicolae Iorga nr. 10)

Telefon: 0736 676 006


POFTA DE VERDE – Sănătate și Gust, Relaxare și Prieteni