EVENIMENTE marca 'POFTA DE VERDE'


Curs bazele practicilor taoiste

Data 01-24 Octombrie 2019

Locatia: Constanta


CURS BAZELE PRACTICILOR TAOISTE

Cuvantul tao inseamna “calea”- calea naturii si a universului, o cale prin care ne putem deschide mintea mai mult despre lume, despre drumul nostru spiritual si despre noi insine.

Taoismul este o practica pentru trup minte, spirit, nu doar o filosofie a mintii. Cand intelegem cu adevarat Tao suntem capabili sa luam deciziile corecte in viata.

Taoismul implica numeroase practici care ne pot reda tineretea, energia, si virtutile pierdute, activand in noi cele mai profunde potentiale spirituale.

Pentru taoisti, moralitatea si faptele bune reprezinta cea mai directa cale spre autovindecare si echilibru.

Beneficiile practicilor taoiste:

• Fundamental primar este sa invatam cum sa conservam energia fizica a corpului, pentru ca aceasta sa nu se risipeasca si sa nu slabeasca din cauza interactiunilor noastre lumesti.
• Exercitiile taoiste transforma corpul fizic intr-un organism eficient si sanatos, capabil sa traiasca in lume si sa fie cu toate acestea liber de tensiunile si stresurile vietii.
• Invatam cum sa ne vindecam, sa ne iubim si sa fim binevoitori cu noi insine pe masura ce cultivam o inima plina de compasiune si plinatate existentiala
• Intarim corpul fizic, il vindecam de boli prin echilibrarea celor cinci elemente ale naturii care se regasesc in organele noastre. Alimentatia bazata pe cele cinci elemente.
• Reciclarea emotiilor negative prin tehnici simple si rapide (20 minute pe zi), capatand astfel claritate mentala si in luarea deciziilor.
• Invatam cum sa ii ajutam sa ii vindecam si sa ii iubim pe ceilalti din abundenta de energii vindecatoare si iubitoare pe care le primim de la fortele naturii, cerului si pamantului.
• Invatam sa ne inchinam la propriul templu, corpul nostru, aducand in echilibru fizicul, psihicul si emotionalul.
• Transformarea energiei negative in virtuti: deschiderea inimii, considerate de taoisti ca fiind sediul iubirii, bucuriei si fericirii.
• Conservarea, reciclarea si transformarea energiei sexuale in sursa inepuizabila de “chi” (energie)

Suntem conectati dinamic cu infinitul: “Precum in Cer asa si pe Pamant”, rasuna ecoul intelepciunii invatatilor si misticilor de-a lungul veacurilor. Atunci cand reusim sa intram in legatura cu energia care ne inconjoara si sa o absorbim, avem acces la nenumaratele splendori ale universului.

Va invitam la un curs in care vom face o incursiune in intelepciunea taoista, vom invata cum sa ne vindecam corpul fizic, sa il intarim, sa il echilibram, pentru a face fata provocarilor lumesti.

Informatii care au fost secrete timp de 5000 de ani au fost scoase acum la iveala si puse la dispozitia celor deschisi catre sanatate, spiritualitate si viata echilibrata. Veti afla despre tehnici simple care integrate in activitatile zilnice vor imbunatatii semnificativ calitatea vietii.

Cursul consta in 8 intalniri (1 ora si jumatate) pe parcursul a patru saptamani (marti si joi 17.00-18.30), in care veti invata bazele practicii taoiste, tehnici de echilibrarea emotiilor, nutritie pentru un corp sanatos si longeviv, principii pentru o viata echilibrata si armonioasa.
Singura cale de a intelege Tao este sa il simtim. Singura modalitate de a-l simti este sa il practicam si singurul motiv pentru a practica Tao este ca ne face sa ne simtim bine.

Locuri limitate
Investitie curs early bird 400 ron pana la data de 25 Septembrie 2019.
Investitie curs pret intreg 500 ron din data de 26 Septembrie 2019.
Prima zi de curs este Marti 01 Octombrie 2019.

Organizator: Iulian Alexandrov
Instructor Universal Healing Tao

Inscrieri la telefon 0786963203


Master Mantak Chia in Romania

Data 01-07 Noiembrie 2019

Locatia: Constanta


Marele Maestru Mantak Chia, va sustine in Constanta, între 01 si 07 noiembrie 2019 o serie de seminarii despre virtute, sanatate, moralitate, longevitate.
Maestrul Mantak Chia a scris peste 40 de cărți și a pregătit și a certificat zeci de mii de studenți și instructori din întreaga lume. Ca recunoaștere a operei sale, Maestrul Mantak Chia a fost numit Master of the Qigong al Anului de către Congresul Internațional de Medicină Chineză și Qi Gong în 1990 și 2012, singurul maestru care a primit acest premiu prestigios de două ori. Și a fost recent votat de Watkins Review în lista celor 100 de puteri spirituale 2014 ca fiind cel de-al 32-lea cel mai influent lider spiritual și autor viu astăzi.

Indiferent dacă sunteți la inceput de drum in principiile Taoiste sau doriți să vă aprofundați experiența, in această săptămână veti primi toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a lucra la baza nucleului sistemului propriu – mintea, trupul și sufletul.
Aceste practici Tao considera corpul ca fiind templul sufletului și al spiritului. Iisus a spus că “trupul tău este templul lui Dumnezeu", Buddha a spus același lucru. Nici Isus, Buddha, nici Mohamed nu au construit vreodată un templu: ei au dezvoltat propriul templu in interior.
Lucrul de bază pe care trebuie să-l cunoașteți este despre organele voastre: unde sunt localizate, și emotiile negative și pozitive stocate în ele. De exemplu, ficatul păstrează furia, dar și bunătatea, generozitatea și energia iubitoare.

Evenimentul va fi structurat astfel:
01 noiembrie 2019 / 18.00-20.00 – introducere in sistemul Tao
02-03 noiembrie 2019/09.30-17.00– Bazele taoiste trezirea energiei interne: orbita microcosmică, surasul interior, cele 6 sunete vindecatoare
04-05 noiembrie 2019/09.30-17.00- Camasa de fier, Tai chi si Chi Kung
06-07 noiembrie 2019/09.30-17.00- Healing love, Alchimia Sexuala

Bucurati-va de ocazia de a-l intalni pe Marele Maestru Mantak Chia în persoană pentru a afla aceste tehnici vechi puternice direct de la fondatorul sistemului.

Pentru mai multe informații:
www.Tao-romania.ro
office@tao-romania.ro
Alina Alexandrov – 0762285090
Iulian Alexandrov – 0786963203


Primul Curs de Instructori Asociati Universal Healing Tao

Data 19-25 Iulie 2020

Locatia: Constanta


😍Suntem încântați să oferim primul curs de Instructori Asociati „Universal Healing Tao” din Romania🇷🇴 și sperăm să avem un nou val de profesori care împărtășesc practicile Universal Tao☯, aduse în Occident de către Maestrul Mantak Chia.
Viziunea noastră este să oferim cat mai multor oameni din Romania, Europa si nu numai, acces la practicile taoiste aducând mai multă pace în lumea noastră.
🍃Indiferent dacă sunteți la inceput de drum in principiile Taoiste sau doriți să vă aprofundați experiența, in această săptămână veti primi toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a lucra la baza nucleului sistemului propriu – mintea, trupul și sufletul.

Cursul va fi sustinut de Olivier Barré, senior instructor La Universal Healing Tao, Thailanda. El provine din sudul Franței si de-a lungul anilor s-a antrenat intens cu Marele Maestru Mantak Chia. Are o experiență de peste 20 de ani cu practicile taoiste și îl ajută pe Maestrul Chia în formarea de noi instructori la Tao Garden in #Thailanda si in restul lumii.
Ca acupuncturist, Olivier este profund conectat cu medicina tradițională chineză, are cunoștințe vaste despre meridiane și teoria celor cinci elemente care susțin învățătura sa. Este de asemenea și profesor capoiera.
Olivier preda Cămașa de Fier, Chi Kung, Tai Chi, Tao Yin, Tan Tien Chi Kung, Dragoste vindecatoare, Fuziunea celor 5 elemente, Chi Nei Tsang și este un practicant al Vindecării Cosmice (Cosmic Healing). Olivier a ajutat la dezvoltarea și implementarea cursului pentru instructori asociati aici in Romania.

🙋‍♀🙋‍♂Ce este un instructor asociat?
Un certificat de instructor asociat vă permite să predați practici de bază, cum ar fi Surasul Interior, Cele 6 Sunete Vindecatoare și încălzirile Qi Gong.
Este prima parte a procesului de obtinerele a statutului de „Certified Instructor”. Se potrivește celor care doresc să-și aprofundeze practica sau să se o adauge la munca lor de terapie. De asemenea se potriveste persoanelor care nu au timp sau resurse să participe la antrenamentele complete de 4 săptămâni de la Tao Garden, Thailanda.
După ce ai devenit instructor asociat, poți face upgrade la Instructor Certificat la Tao Garden în doar 2 săptămâni.
Cursul dureaza 6 zile si va avea loc intr-o locatie de vis la munte.
Acoperim următoarele practici Tao:
👉Zambetul interior
👉Cele 6 sunete Vindecatoare
👉Încălzirile Qi Gong
👉Auto Masajul Chi
👉Practici de respirație in Tan Tien
👉Orbita Microcosmica
👉Activarea celor 6 direcții
👉Cămașă de fier Chi Kung
👉Tao Yin
👉Dragoste Vindecătoare (Healing Love)

Pentru a vă califica ca instructor asociat, veti fi supusi unei evaluari in ziua a saptea.
Va trebui să demonstrați la sfarsitul antrenamentului ca v-ati insusit cunostintele pentru practicile pe care le puteti preda prin aceasta calificare: Surasul interior, Cele 6 Sunete Vindecătoare, Chi Kung și Automasajul Chi.
Partciparea la curs nu este conditionata de aceasta evaluare. Evaluarea finala este doar pentru instructorii care doresc sa predea invataturile Tao sau doresc sa isi masoare nivelul de pregatire.
Sunt bineveniti toti cei care sunt la inceput de drum si isi doresc sa invete bazele practicilor taoiste precum si toti cei care doresc să-și aprofundeze practica și să se cufunde în cunoasterea taoistă.
Pentru cei care doresc să obțină certificarea de instructor asociat, există câteva cerinte:
👉Sistemul Universal Healing Tao cere practicarea a 60 – 70 de ore de atelier / clase specifice cu un instructor certificat de UHT înainte de a efectua antrenamentul.
👉Trebuie să aveți cel puțin 1 an de practică personală a invataturilor Universal Healing Tao.

Dacă doriți să vă certificați, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la 💻office@tao-romania.ro și vă vom ajuta să calculați dacă aveți orele corecte. Trimiteți-ne o listă cu atelierele, datele și numele profesorului și vă vom ajuta cu aplicația dvs.

Pentru mai multe detalii legate de eveniment:
📲Alina Alexandrov-0762282090
📲Iulian Alexandrov-0786963203
www.tao-romania.ro
office@tao-romania.ro

ARHIVA Evenimente


Thermomix Live Cooking

26 SEPTEMBRIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

11 SEPTEMBRIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

29 AUGUST 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Curs baza Theta Healing Constanta

23-25 AUGUST 2019 – Constanta

Thermomix Live Cooking

13 AUGUST 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

03 IULIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Curs bazele practicilor taoiste

04 – 28 IUNIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Tummo Constanta – Conferinta Gratuita

27 IUNIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

30 MAI 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Lansare de carte “Ai dragoste de tine"

29 MAI 2019 – sediul POFTA DE VERDE

APA, Secretul Vietii

27 MAI 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Atelier de Mini-torturi sanatoase

23 MAI 2019 – sediul Thermomix Romania Bucuresti

Thermomix Live Cooking

15 MAI 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Curs bazele practicilor taoiste

07 – 20 MAI 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Tao – Sanatate, echilibru si longevitate – eveniment gratuit

22 APRILIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Atelier de Mini-torturi sanatoase

19 APRILIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

APA, SECRETUL VIETII

18 APRILIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

17 APRILIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

04 APRILIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Tao – Sanatate, echilibru si longevitate – eveniment gratuit

29 MARTIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Sanatate cu Aloe Vera

28 MARTIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Tao – Sanatate, echilibru si longevitate – eveniment gratuit

27 MARTIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

APA, SECRETUL VIETII

25 MARTIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

22 MARTIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

APA, SECRETUL VIETII

28 FEBRUARIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Tao – Sanatate, echilibru si longevitate – eveniment gratuit

26 FEBRUARIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Atelier de gatit cu Chef Vegan Alina Alexandrov

22 FEBRUARIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

19 FEBRUARIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

5 FEBRUARIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

24 IANUARIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Apa – Secretul Vietii

22 IANUARIE 2019 – sediul POFTA DE VERDE

Apa – Secretul Vietii

13 DECEMBRIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Atelier de gatit Indian

12 DECEMBRIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

11 DECEMBRIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

27 NOIEMBRIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

30 OCTOMBRIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

26 OCTOMBRIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

09 OCTOMBRIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

20 SEPTEMBRIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

11 SEPTEMBRIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Primordial Tai Chi (WuJi Gong) – Constanta

05 – 06 AUGUST 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

26 IULIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Certificare Baza ThetaHealing Constanta

29 IUNIE – 1 IULIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Primordial Tai Chi (WuJi Gong) – Constanta

24 IUNIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Atelier de gatit pentru echilibru hormonal – Constanta

21 IUNIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

20 IUNIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

7 IUNIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Pentru că POT! workshop

2 IUNIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

31 MAI 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Primordial Tai Chi (WuJi Gong) – Constanta

27 MAI 2018 – sediul POFTA DE VERDE

TU ești eroul propriei povești – seară deschisă

25 MAI 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

24 MAI 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Primordial Tai Chi (WuJi Gong) – Constanta

27 MAI 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

18 MAI 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

16 MAI 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Clasă de Gătit de Bază – Constanța

11 MAI 2018 – Casa Maria-Magdalena

Învață tainele aromaterapiei!

04 MAI 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

26 APRILIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Curs ThetaHealing Dig Deeper

21 – 22 APRILIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

17 APRILIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Curs Baza ThetaHealing Constanta

13 – 15 APRILIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

13 APRILIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Curs de Feng Shui pentru începători

31 MARTIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Curs gratuit – 21 de întrebări despre Feng Shui

30 MARTIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

27 MARTIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Ritual de Luna Noua

17 MARTIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Curs Avansat ThetaHealing

16 – 18 MARTIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Tabara “Detox Fizic si Emotional"

12 – 18 MARTIE 2018 – POIANA BRASOV

Thermomix Live Cooking

06 MARTIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Ritual de Lună Plină – Cercul Sacru Feminin

02 MARTIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

02 MARTIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Detox Fizic si Emotional

27 FEBRUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Curs baza ThetaHealing

23-25 FEBRUARIE 2018 – Constanta

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

23 FEBRUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

16 FEBRUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Cercul sacru feminin

15 FEBRUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

13 FEBRUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

09 FEBRUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

02 FEBRUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Ritual de Lună Plină – Cercul Sacru Feminin

31 IANUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

30 IANUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Tainele Spirituale ale Stilismului

28 IANUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

26 IANUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

16 IANUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

11 IANUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale doTerra

9 IANUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

19 DECEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale doTerra

15 DECEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale doTerra

9 DECEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Atelier despre Hrana Vie si Nutritie

9 DECEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

07 DECEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

28 NOIEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Atelier despre Hrana Vie si Nutritie

25 NOIEMBRIE 2017 – Suceava

Duhul din sticla – ABC despre folosirea uleiurilor esentiale

16 OCTOMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

10 OCTOMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Meditatia Vipassana

08 OCTOMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Longevitate, Energie și Vitalitate

29 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Detox și fizic și emoțional

28 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

27 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Boost Event Detox și fizic și emoțional

21 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

20 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Longevitate, Energie și Vitalitate

16 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Caravana Practicienilor Journey La Tine In Oraș- Constanța

15 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Boost Event Detox și fizic și emoțional

12 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

06 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

24 AUGUST 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

08 AUGUST 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

26 IULIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Lansare de carte: 'Nutritia Energetica a Omului Modern'

23 IULIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Deblocarea creativitatii – Metoda Calatoria

14 IULIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Emotii si culori vindecatoare

07 IULIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking cu Chef Alina

5 IULIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Ce Culoare Au Emoțiile Mele?

04 IULIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Emotii la malul marii…

28 IUNIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking cu Chef Alina

15 IUNIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE


Conferinta “Separatia Energetica in Familie"

14 IUNIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking cu Chef Alina

7 IUNIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking cu Chef Alina

30 MAI 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Atelierul de deserturi Raw Vegan

25 MAI 2017 – sediul POFTA DE VERDE


LANSARE DE CARTE cu retete originale

19 MAI 2017 – Libraria Carturesti, VIVO! Shopping Center

Conferinta ‘Pentru tine, copil iubit!’

13 MAI 2017, Hotel Del Mar, Mamaia

Practica Yoga si beneficiile ei

07 MAI 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Detoxifierea, moda sau necesitate?

05 MAI 2017 – sediul POFTA DE VERDE


Thermomix Live Cooking

27 APRILIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

12 APRILIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

04 APRILIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Atelier de Mini-Torturi sanatoase

29 MARTIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE