EVENIMENTE marca 'POFTA DE VERDE'

Thermomix

Thermomix Live Cooking

16 MAI 2018

Locatia: sediul Pofta de Verde

Ora: 18.00 – 20.00


“Bucatarul" Thermomix va invita la Pofta de Verde unde va face o demonstratie gratuita cu super-aparatul de gatit Thermomix prin care ne va demonstra multitudinea de functii ale aparatului gatindu-ne painica din faina integrala, limonada din lamai intregi, inghetata de banane, supa crema de mazare si pate din rosii uscate cu migdale si busuioc.

Atelierul se va desfasura in ziua de 16 Mai 2018 intre orele 18.00 si 20.00 la Restaurantul Pofta de Verde (str. Chiliei, colt cu Nicolae Iorga). 

Intrarea este gratuita, iar locurile sunt limitate. 
Pentru inscrieri, va rugam sa sunati la nr. de telefon 0736.676.006

Puterea Aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

18 MAI 2018

Locatia: sediul Pofta de Verde

Ora: 17.00 – 20.00


Revine in forta o metoda de prevenire si vindecare milenara, care apartine medicinei naturiste, mai precis apifitoterapiei, prin faptul ca utilizeaza esente naturale, dar care au puterea terapeutica a unor medicamente de sinteza (insa fara efectele negative adverse ale acestora).

Se numeste AROMOTERAPIA, adica utilizarea uleiurilor esențiale (sau volatile) in scopuri terapeutice, pentru echilibrare fizica, psihica, emotionala; uleiuri care sunt de fapt niste produse aromatice, distilate din plante (radacini, frunze, tulpini, flori, seminte, rasini, muguri, boboci, ace, ramuri).

Aceste molecule volatile secretate de plante contin substanta activa, dar au si o incarcatura energetica pozitiva; de notat ca proprietatile acestor uleiuri esentiale au fost confirmate de studii farmacologice si clinice efectuate la nivel mondial.

Ele au o istorie îndelungata de utilizare în domeniul sanatatii (fizice, psihice, emotionale) si frumuseții.

Astazi, popularitatea lor este in crestere mai rapid decât oricand. De ce? Pentru ca ne-am dat seama ca avem nevoie de produse naturale, cu actiune rapida si puternica, care pot fi utilizate pe cale interna, prin inhalare sau prin aplicare directa pe piele – acestea sunt ULEIURILE ESENTIALE.

Va asteptam cu drag, la o intalnire ‘aromata’, sa testam impreuna uleiurile esentiale doTERRA, in data de 18 Mai 2018, la sediul ‘Pofta de Verde’.

Organizatori: 
Cornel Gabriel Pasare
Iulian Alexandrov

Inscrieri la telefon 0736 676006.

Primordial Tai Chi (WuJi Gong) – Constanta

27 MAI 2018

Locatia: sediul Pofta de Verde

Ora: 09.00 – 18.00


CALEA CATRE ARMONIE, SANATATE, CALM SI ECHILIBRU INTERIOR

Am placerea de a impartasi cu tine unul dintre cele mai pretioase daruri primte de catre mine in aceasta viata: Primordial Tai Chi (WuJi Gong)

PRIMORDIAL TAI CHI ( WuJi Gong) combina in mod armonios elementele de Tai Chi, Feng Shui, Qi Gong, alchimie interna si meditatie, intr-o forma foarte eleganta si simpla. Prin aceste exercitii se capteaza energiile subtile ale Pamantului si ale Universului, energii ce sunt combinate si fuzionate in corpul uman, obtinandu-se o stare deosebita de centrare, calm si relaxare.

WuJi este un cuvant chinez care inseamna: goliciune, Supremul Necunoscut sau Primordial. Aceasta forma de Tai Chi este unica in felul ei. Se considera ca atunci cand practicam aceasta forma ne conectam si primim Qi de la toti cei care au practicat-o. Inclusiv de la cel care este considerat fondatorul ei, Chang San Feng, el fiind considerat si fondatorul Tai Chi-ului.

Fuziune armonioasa intre teoria Yin Yang, teoria celor 5 Elemente, alchimia Apei si a Focului, micro si macro cosmos, face ca Primordial Tai Chi sa fie o practica pe cat de simpla pe atat de profunda.

Primordial Tai Chi dizolva, in mod gradat, tensiunile si blocajele fizice deschizand canalele energetice ale corpului, activand energia interna.

DESPRE WUJI GONG

WuJi Gong este o forma simpla de meditatie in miscare ce se poate practica in 12-15 minute (iar forma scurta in 3-4 minute) si care consta in acumularea energiei Cerului si a Pamantului din cele 5 directii sacre : Nord, Vest, Sud, Est si Centru. Ea permite oricarei persoana ce practica aceasta forma sa integreze aceste energii extrem de echilibrate din mediu in corpul sau fizic si in cel energetic.

“WuJi” in limba chineza inseamna Haos, Supermul Necunoscut, Primordialul, ”Corpul” lui Tao (Calea), inainte ca ea sa inceapa. Poate fi definit ca starea dinainte ca Yin-ul si Yang-ul, cele doua forte primordiale, sa ia nastere in lumea manifesta. Sau cum ar explica un fizician cuantic, Singularitatea care exista inainte de Big Bang. “Gong” in limba chineza inseamna maiestrie, abilitate, cunoastere.

WuJi Gong reprezinta deci abilitatea de a intra in necunoscut, de a ne conecta cu energia infinita a spiritului originar. Unicitatea formei consta in faptul ca ea reprezinta o forma vie; cand o practici primesti Qi (forta vitala) din partea tuturor persoanelor care au practicat-o inaintea ta, inclusiv de la cel care este creditat cu crearea acestei forme, acum peste 800 de ani: legendarul nemuritor Chang San Feng. Chang San Feng este considerat, in general, de multi istorici, ca fiind creatorul Tai Chi 13 forme, dezvoltat initial pentru auto-aparare; dar putini oameni stiu ca el a creat o forma in miscare pentru eliberarea de constrangerile mintii si identificarea cu sinele tau natural. Ea a fost practicata in secret de o linie de maestri taoisti, fiind data publicului pentru prima data in secolul trecut, in anii’70.

Scopul suprem al practicii WuJi Gong este identic cu scopul nostru de a de veni o fiinta umana completa. Cu totii venim in aceasta lume fizica ca si spirit nemuritor, cu totii venim pentru a duce la indeplinire ceva aici, pentru a contribui la lumea fizica in modul nostru unic. Putem numi asta indepinirea destinului lumesc. Putem merge in directia sa ori il putem ignora. Majoritatea suferintei din aceasta lume este de fapt suferinta sufletului, intrucat sufletul nostru unic are un scop. Si cat de mult participam la mai mult echilibru si armonie in lume prin contributia noastra unica ? Cand ne urmam scopul, devenim impliniti. Nu ne mai trezim dimineata gandindu-ne “Viata trebuie sa insemne mai mult de atat”.

Avem nevoie sa ascultam scopul sufletului nostru, sa ne conectam la indrumarea interioara si sa oferim contributia darurilor noastre unice in lume; numim asta ‘a-ti urma destinul’ Si putem avea o viata plina de satisfactii alaturandu-ne celor multi care au incorporat WuJi Gong in viata lor. Pentru cei aflati deja pe calea lor si care si-au gasit destinul, WuJi Gong ii va ajuta in a face experienta si contributia mai bogata, intrand mai adanc si scotand cu adevarat la suprafata intelepciunea si potentialul lor unic.

In afara destinului pe care il avem de indeplinit in aceasta lume materiala, toate fiintele umane au acelasi destin spiritual : sa realizeze ca reprezinta mai mult decat corpul fizic. Sa integreze iubirea si virtutile pe care le dezvoltam aici, in aceasta viata si sa le unifice cu spiritual originar pentru a crea ceva nou – sinele nemuritor, care are libertate deplina in toate taramurile existentei. Wu Ji Gong ne poate ajuta la crearea propriului destin lumesc si la realizarea destinului spiritual.

EFECTE BENEFICE ASUPRA SANATATII

Tai Chi este unul din cele mai eficiente exercitii de cultivare a sanatatii. Prin circularea energiei prin toate meridianele corpului, el ajuta la echilibrarea energetica a intregului organism. Desi Qigong-ul este practica cu aplicatii terapeutice mai cunoscuta (existand chiar si Qigong medical), si prin Tai Chi putem obtine aceleasi beneficii, mai ales daca practica dinamica este completata si de exercitiile de respiratie, de meditatiile vindecatoare si de exercitiile pentru flexibilitate si intarirea tendoanelor. Fara toate acestea, practicantul nici nu are cum sa stapaneasca si sa execute corect exercitiile Tai Chi.

Stimularea sistemului nervos: Prin executarea unor miscari complexe pe ambele parti, practica Tai Chi-ului stimuleaza ambele emisfere cerebrale. Coordonarea de o complexitate deosebita a mainilor, picioarelor combinata cu pastrarea unui echilibru perfect si a unei concentrari desavarsite ajuta practicantul sa isi dezvolte o minte puternica si alerta.

Imbunatatirea posturii si a echilibrului: Practicantul invata sa pastreze coloana dreapta in permanenta, lasand-o sa fie intinsa de catre ascensiunea Chi-ului care este adus in sus cu ajutorul spiralarii si pompelor interne. De asemenea, el trebuie sa invete sa fie mereu centrat, altfel putand fi impins si doborat usor de catre un adversar. Profesorii care respecta principiile esentiale ale aceste arte, chiar daca predau pentru sanatate, vor verifica frecvent centrarea si stabilitatea elevilor incercand sa-i impinga sau sa-i traga din pozitie. Pentru a practica cu adevarat Tai Chi, o persoana trebuie sa fie stabila si elastica precum o salcie, fiind imposibil de luat prin surprindere indiferent daca impinge, se retrage, se roteste sau paseste.

Intarirea tendoanelor: Artele martiale interne care pun accentul pe puterea interna si nu pe forta musculara se bazeaza pe intarirea tendoanelor. Tendoanele pot genera mult mai multa forta decat muschii si avantajul este ca ele isi pastreaza elasticitatea si vigoarea pana la varste inaintate, spre deosebire de muschi care tind sa se atrofieze odata cu inaintarea in varsta.

Imbunatatirea respiratiei: Respiratia este esentiala in lucrul cu energia. In limba chineza ”Chi” inseamna atat respiratie cat si energie. Practicantul inspira atunci cand se retrage si expira atunci cand avanseaza sau loveste, respiratia fiind expresia balansului Yin si Yang si cheia puterii interne si a echilibrului emotional si mental. Un studiu, publicat in numarul din martie 2006 al British Journal of Sports Medicine, a constatat ca Tai Chi imbunatateste mobilitatea functionala. În plus, acest studiu a constatat ca Tai Chi imbunatateste, de asemenea, funcția de reglementare de celule T. Celulele T sunt esentiale pentru buna functionare a sistemului imunitar.

Concluzia este evidenta: practica Tai Chi poate fi benefică pentru sănătatea fizică și mentală, indiferent de varsta sau de abilitatile fizice, indiferent de sex sau de pregatirea intelectuala. Exercitiile simple au o eficienta deosebita asupra intregului sistem uman.

Trainer: CORNEL PASARE

Instructor senior, WuJi Gong, acreditat international de catre Educational Director & Founder Andrew Fretwell – (wuji-gong.org)

Locuri limitate, pe baza de inscriere/rezervare
Iulian Alexandrov 0786963203 – organizator
Cost: 290 lei

ARHIVA Evenimente


Clasă de Gătit de Bază – Constanța

11 MAI 2018 – Casa Maria-Magdalena

Învață tainele aromaterapiei!

04 MAI 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

26 APRILIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Curs ThetaHealing Dig Deeper

21 – 22 APRILIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

17 APRILIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Curs Baza ThetaHealing Constanta

13 – 15 APRILIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

13 APRILIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Curs de Feng Shui pentru începători

31 MARTIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Curs gratuit – 21 de întrebări despre Feng Shui

30 MARTIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

27 MARTIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Ritual de Luna Noua

17 MARTIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Curs Avansat ThetaHealing

16 – 18 MARTIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Tabara “Detox Fizic si Emotional"

12 – 18 MARTIE 2018 – POIANA BRASOV

Thermomix Live Cooking

06 MARTIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Ritual de Lună Plină – Cercul Sacru Feminin

02 MARTIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

02 MARTIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Detox Fizic si Emotional

27 FEBRUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Curs baza ThetaHealing

23-25 FEBRUARIE 2018 – Constanta

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

23 FEBRUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

16 FEBRUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Cercul sacru feminin

15 FEBRUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

13 FEBRUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

09 FEBRUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

02 FEBRUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Ritual de Lună Plină – Cercul Sacru Feminin

31 IANUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

30 IANUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Tainele Spirituale ale Stilismului

28 IANUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

26 IANUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

16 IANUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

11 IANUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale doTerra

9 IANUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

19 DECEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale doTerra

15 DECEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale doTerra

9 DECEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Atelier despre Hrana Vie si Nutritie

9 DECEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

07 DECEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

28 NOIEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Atelier despre Hrana Vie si Nutritie

25 NOIEMBRIE 2017 – Suceava

Duhul din sticla – ABC despre folosirea uleiurilor esentiale

16 OCTOMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

10 OCTOMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Meditatia Vipassana

08 OCTOMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Longevitate, Energie și Vitalitate

29 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Detox și fizic și emoțional

28 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

27 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Boost Event Detox și fizic și emoțional

21 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

20 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Longevitate, Energie și Vitalitate

16 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Caravana Practicienilor Journey La Tine In Oraș- Constanța

15 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Boost Event Detox și fizic și emoțional

12 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

06 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

24 AUGUST 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

08 AUGUST 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

26 IULIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Lansare de carte: 'Nutritia Energetica a Omului Modern'

23 IULIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Deblocarea creativitatii – Metoda Calatoria

14 IULIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Emotii si culori vindecatoare

07 IULIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking cu Chef Alina

5 IULIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Ce Culoare Au Emoțiile Mele?

04 IULIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Emotii la malul marii…

28 IUNIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking cu Chef Alina

15 IUNIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE


Conferinta “Separatia Energetica in Familie"

14 IUNIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking cu Chef Alina

7 IUNIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking cu Chef Alina

30 MAI 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Atelierul de deserturi Raw Vegan

25 MAI 2017 – sediul POFTA DE VERDE


LANSARE DE CARTE cu retete originale

19 MAI 2017 – Libraria Carturesti, VIVO! Shopping Center

Conferinta ‘Pentru tine, copil iubit!’

13 MAI 2017, Hotel Del Mar, Mamaia

Practica Yoga si beneficiile ei

07 MAI 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Detoxifierea, moda sau necesitate?

05 MAI 2017 – sediul POFTA DE VERDE


Thermomix Live Cooking

27 APRILIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

12 APRILIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

04 APRILIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Atelier de Mini-Torturi sanatoase

29 MARTIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE