EVENIMENTE marca ‘POFTA DE VERDE’

Thermomix

Thermomix Live Cooking

27 MARTIE 2018

Locatia: sediul Pofta de Verde


“Bucatarul" Thermomix va invita la Pofta de Verde unde va face o demonstratie gratuita cu super-aparatul de gatit Thermomix prin care ne va demonstra multitudinea de functii ale aparatului gatindu-ne painica din faina integrala, limonada din lamai intregi, inghetata de banane, supa crema de mazare si pate din rosii uscate cu migdale si busuioc.

Atelierul se va desfasura in ziua de 27 Martie 2018 intre orele 18.00 si 20.00 la Restaurantul Pofta de Verde (str. Chiliei, colt cu Nicolae Iorga).

Intrarea este gratuita, iar locurile sunt limitate.
Pentru inscrieri, va rugam sa sunati la nr. de telefon 0736.676.006


Curs gratuit – 21 de întrebări despre Feng Shui

30 MARTIE 2018

Locatia: sediul Pofta de Verde


V-ați gândit că viața dumneavoastră poate fi mai bună, că puteți avea mai mulți bani, iubire, prosperitate și noroc?

Cu siguranță toate aceste lucruri sunt posibile – fără un efort deosebit.

Vă așteptăm la un curs gratuit de Feng Shui în care, pe parcursul a 3 ore, vă vom dezvălui secretele celor bogați, faimoși și fericiți!

Intrați în fascinanta lume a artei amenajării spațiului, pentru a vă bucura din plin de viață!

Cursul se adresează tuturor celor care au auzit de Feng Shui și care doresc să trăiască mai bine; se desfășoară pe parcursul a trei ore, în care vor fi prezentate aspectele de bază ale acestei științe vechi de milenii.

De ce gratuit?
Poate vă întrebați de ce este acest curs gratuit.

Răspunsul este foarte simplu: Cu cât sunt mai mulți oameni fericiți, cu atât mai bine ne va merge nouă, tuturor. Cu cât știu mai mulți oameni cum să-și schimbe viața, cu atât vor fi mai puține probleme în jurul nostru.

Anul acesta și anul viitor configurația astrală predispune la probleme majore, atât în planul sănătății, cât și în cele financiar și afectiv. Informațiile pe care le veți afla sunt esențiale pentru a depăși aceste aspecte.

Ce învăţaţi la acest curs gratuit de Feng Shui?
La acest curs ne propunem să abordăm lejer și eficient următoarele aspecte:

– introducere în Feng Shui – noțiuni de bază
– 21 de sfaturi Feng Shui prin care vă puteți schimba viața
– remediile și simbolurile în Feng Shui
– greșeli în Feng Shui – ce să evitați cu orice preț
– sfaturi și trucuri Feng Shui – cum să vă organizaţi viața și cum să vă amenajaţi locuința, astfel încât să aveţi o viață împlinită.

Cum participaţi la cursul gratuit de Feng Shui?
Foarte simplu:

– Completaţi formularul următor: https://www.fengshuiconsult.ro/curs-gratuit-21-de-intrebari-despre-feng-shui-constanta-vineri-30-martie-2018/

– Noi vă trimitem confirmarea și datele suplimentare pe e-mail.

Vă așteptăm la curs, cu mare drag!

Cursurile sunt susținute de Cristina și Dan Reit – discipolii celei mai faimoase maestre Feng Shui din lume – Lillian Too – Malaezia. Click aici pentru a afla mai multe despre noi.

Atenție! Veţi avea acces la acest curs gratuit de Feng Shui doar după confirmarea pe e-mail pe care v-o vom trimite noi. În acest fel ne asigurăm că toți participanții vor avea loc rezervat. Dacă doriţi să veniţi împreună cu cea mai bună prietenă sau cu soțul, vă rugăm să-i înscrieţi și pe ei separat, pe fiecare în parte.

Locaţia evenimentului:
Restaurantul Poftă de Verde
Str. Nicolae Iorga Nr. 10, cu intrare din str. Chiliei.

Pentru înscriere, vă rugăm să completaţi următorul formular! Veţi primi prin e-mail mesajul de validare a înscrierii și cu locația în care va avea loc cursul.


Curs de Feng Shui pentru începători

31 MARTIE 2018

Locatia: sediul Pofta de Verde


Vă aşteptăm sâmbătă, 31 martie 2018, în Constanţa, orele 10.00-17.00, pentru a participa la un curs de iniţiere în Feng Shui!

Spuneţi STOP problemelor dumneavoastră şi învăţaţi acum, într-un mod simplu şi eficient, cum să eliminaţi principalele obstacole din viaţa dumneavoastră!

Acesta este un CURS INTERACTIV, mai mult de 50% din materia predată axându-se pe exemple practice, aplicabile direct şi imediat în viaţa dumneavoastră.

Structura cursului de Feng Shui pentru începători este următoarea:
– Iniţiere în Feng Shui: ce este şi ce nu este Feng Shui, care este impactul asupra calităţii vieţii dumneavoastră, unde se poate aplica Feng Shui etc.

– Școala formei: cea mai simplă modalitate de analiză a unui spaţiu – locuinţă, sediu de firmă sau teren. Care sunt zonele favorabile şi cele mai putin favorabile; cum stimulăm o anumită zonă; ce se întâmplă când sunt zone lipsă, care este poziţionarea optimă a unei case pe o suprafaţă de teren etc.

– Ciclul elementelor: ce sunt elementele şi cum interacţionează ele, care sunt formele şi culorile favorabile, care este culoarea în care să zugrăviţi o cameră sau o casă, ce culoare ar trebui să aibă hainele pe care le purtaţi; ce formă ar trebui să aibă bijuteriile pe care le purtaţi, ce culoare ar trebui să aibă dormitorul sau maşina pe care o conduceţi etc.

– Aplicaţii practice: În urma acestui curs veţi putea realiza o consultanţă Feng Shui primară asupra oricărui spaţiu sau construcţie. Veţi pleca de la curs cu un bagaj de cunoştinţe practice deosebit, accentul punându-se mai mult pe latura practică. Veţi înţelege modul în care curge energia şi cum să amplificaţi un plan sau altul pentru a avea succes, linişte, iubire, energie şi noroc.

Toţi participanţii sunt invitaţi să aducă planul casei, pentru a face o analiză Feng Shui a locuinţei, în cadrul aplicaţiilor practice.

Toţi participanţii vor primi materialul de curs şi alte instrumente de lucru.

Ce câştigaţi dacă veniţi la acest curs de Feng Shui pentru începători?
– Identificaţi problemele şi găsiţi soluţii de rezolvare a acestora, prin mutarea mobilei, amplasarea de remedii Feng Shui sau schimbarea culorilor.

– Înţelegeţi cauza pentru care un anumit plan este blocat, de ce nu aveţi succes, bani, sănătate bună sau un partener în viaţa dumneavoastră.

– Identificaţi vampirii energetici – fie că este vorba de un obiect sau de o persoană, precum şi modul în care vă puteţi proteja de furtul de energie.

– Găsiţi soluţii simple şi la îndemâna dumneavoastră pentru a deveni mai activi, a vă regăsi energia pozitivă şi a atrage succesul în tot ceea ce întreprindeţi.

– Puteţi rezolva atât problemele dumneavoastră, cât şi pe cele ale persoanelor dragi, prietenilor şi colegilor: ochiul dumneavoastră se va forma şi veţi şti exact care sunt problemele unei locuinţe, case sau firme din prima clipă când intraţi în acel spaţiu.

Ce pierdeţi dacă nu veniţi la acest curs de Feng Shui pentru începători?
– Veţi rămâne blocaţi în aceleaşi probleme care vă frământă zi de zi.

– Veţi pierde şansa de a învăţa, într-un mod practic şi concret, cum să vă faceţi propria echilibrare Feng Shui. Datorită faptului că în cadrul cursului se face o analiză Feng Shui a locuinţei fiecărui participant, veţi avea ocazia să vedeţi, în concret, cum sunt remediate problemele.

– Pierdeţi oportunitatea de a sta de vorbă cu alţi oameni care, la fel ca şi dumneavoastră, sunt în căutarea de soluţii la problemele lor, având astfel o deschidere deosebită către spiritualitate.

– Pierdeţi o şansă deosebită de a înţelege filozofia şi arta Feng Shui. Vă veţi lua în permanenţă după sfaturile secretarei, prietenei, coafezei sau manichiuristei, care ”a auzit ea la televizor că…” sau ”a citit ea pe Facebook că trebuie să…”. De cele mai multe ori, aceste sfaturi vă fac mai mult rău, decât vă ajută.

– Pierdeţi ocazia de a înţelege exact rolul remediilor Feng Shui, modul în care acestea acţionează, precum şi de ce remediile Feng Shui au explicaţii diferite, în funcţie de cartea pe care o citiţi.

„Dacă crezi că educaţia este scumpă, aşteaptă să vezi cât te va costa ignoranţa ta.” – John M. Capozzi
Detalii suplimentare
Cursul are loc sâmbătă, 31 martie 2018, între orele 10:00 și 17:00.

Cursul este susţinut de Cristina şi Dan Reit, discipolii maestrei Feng Shui Lillian Too – Malaezia.

Preţ: 399 RON

În preţul cursului sunt incluse:
-materialul de curs
-masa de prânz
-cafeaua
-gustările
-multe informaţii
-multă voie bună şi zâmbete 😀

Numărul de locuri este limitat!

Locaţia evenimentului:
Restaurantul Poftă de Verde
Str. Nicolae Iorga Nr. 10, cu intrare din str. Chiliei.
Relaţii la telefon: 0764-19.88.88

Înscrieţi-vă acum! Mâine poate fi prea târziu!
Pentru înscriere, vă rugăm să completaţi următorul formular: https://www.fengshuiconsult.ro/curs-de-feng-shui-pentru-incepatori-sambata-31-martie-2018-constanta/ 


Curs Baza ThetaHealing Constanta

13 – 15 APRILIE 2018

Locatia: sediul Pofta de Verde


Metoda ThetaHealing va deveni un mod de viata pentru toti aceia care vor decide sa o invete. ThetaHealing promoveaza integritatea, compasiunea, recunostinta, bucuria, bunul simt, responsabilitatea si multe alte trairi care il innobileaza pe cel care o practica. Recomand tuturor acelora care doresc evolutia spirituala sa invete metoda ThetaHealing.

Inscrie-te aici: https://goo.gl/forms/0gaA9i2dpJkTxnBv1

Inscrierea la Curs pana la data de 10 Aprilie, cu un avans de 170 lei iti asigura participarea cu 500 lei in loc de 700 lei.

Modulul I – Cursul Baza – are 2 parti
1. Intro
2. Cursul Baza

INTRO
conditii: Oricine
Program: Vineri 16:00-20:00
Investitie 170 lei

Temele serii:

Cum a aparut ThetaHealing;
Efectul gandurilor noastre asupra realitatii inconjuratoare;
Chakrele si simturile subtile;
Observatorul care influenteaza realitatea;
Liberul Arbitru;
Meditatia ThetaHealing;
Conectarea cu Creatorul;

-primesti certificat de THETAHEALING INTRO
Inscrie-te aici: https://goo.gl/forms/0gaA9i2dpJkTxnBv1
______________________________________________________
CURS BAZA – continuare
conditii: participarea la Intro

Program
sambata si duminica 10:00-18:00

Investitie
500 lei pana 10 Aprilie cu avans de 170 lei

Dupa 10 Aprilie pretul este 700 lei.
Teme
Vindecare si autovindecare
Inchiderea si curatarea campului energetic;
Convingeri limitative si schimbarea lor;
Cele 7 Planuri ale Existentei;
Comunicari subtile;
Reîntregirea Sufletului;
Sufletul pereche / Imbunatatirea relatiilor;
Manifestare în viitor;
Activarea Cromozomilor ADN;
Repararea genelor ADN;
Activarea programelor de vitalitate si tinerete;

Ce primesti la cursul baza:
– manual curs de baza in limba romana;
– initiere in metoda ThetaHealing si posibilitatea punerii in practica a tehnicilor predate de instructor;
– 3 zile de exersare intensiva a starii de constiinta theta;
– invatarea si exersarea exercitiilor din manual;
– certificat ThetaHealing eliberat de Institutul THInK USA;
– inscrierea gratuita ca practicant pe site-ul oficial www.thetahealing.ro;
– accesul la cursurile de instructor ThetaHealing organizate in lume de Vianna Stibal;

Organizator Iulian Alexandrov
0747349092

9 MOTIVE PENTRU A DEVENI UN PRACTICANT THETAHEALING
Ai la indemana oricand un instrument facil de creare a realitatii (Il aveai oricum, insa acum devi constient);
Iti redescoperi abilitatile tale intuitive;
Poti intelege lectia dintr-o situatie neplacuta de viata si poti opri ciclul repetarii tiparelor;
Poti schimba dependente emotionale distructive ( tristete, dezamagire, depresie, insucces, etc. );
Iti poti reinvata receptorii celulelor sentimente inalte in varianta pura a Creatorului ( bucurie, entuziasm, creativitate, sacralitate, usurinta in invatare, etc.);
Iti dai seama ca poti sa faci citiri intuitive (Le faceai oricum, dar probabil nu stiai);
Inveti sa indepartezi disconfortul fizic al persoanelor dragi, cand acestea ti-o cer (poti fi de ajutor celorlalti – repet, daca ei ti-o cer);
Stii cum sa te cureti de energiile joase istovitoare cu care interactionezi zi de zi, tu sau ai tai;
Inveti sa-ti aduci acasa, bucatile de suflet pierdute prin relatiile afective trecute (Reintregirea sufletului).

=== MA INSCRIU LA CURS ===
https://goo.gl/forms/RPuH3UypBL9L3mPh1

=== INVESTITIE ===

– Promotie: 500 LEI* pana la 10 Aprilie

– *Dupa incheierea promotiei: 700 lei

– Daca repeti cursul: 150 lei

Inscrierea se face pe formularul: https://goo.gl/forms/0gaA9i2dpJkTxnBv1

*se considera inscriere ferma data la care se plateste avansul de 170 lei care poate fi participarea la Cursul Intro de Vineri 16-20

Contul va fi comunicat pe email dupa inscrierea pe formular

LOCATIA va fi transmisa ulterior participantilor care au confirmat participarea..

== PROGRAMUL CURSULUI ==

Vineri – 16-20 INTRO

-inregistrarea participantilor
-ce este starea theta si cum se poate obtine
-cele cinci frecvente ale creierului si cand sunt accesate
-imaginatia si puterea acesteia
-vizualizarea, puterea observatorului si co-crearea
-cum a aparut tehnica ThetaHealing
– intrarea in starea Theta, meditatie
-echilibrarea chackrelor si eliberarea simturilor psihice
primesti certificat ThetaHealing INTRO

SAMBATA 10.00 – 18.00
-inmanarea materialelor
– scanarea corpului fizic si energetic
– vindecarea si vindecarea de grup
– convingerile si nivele pe care sunt stocate

13.00-14.30 pauza de masa
– cum pot fi schimbate convingerile depotentiatoare
– importanta sentimentelor si cum pot fi instalate
– cele sapte Planuri de existenta
– curatirea de entitati ratacite si atacuri energetice
– comunicarea cu ingerii pazitori

DUMINICA 10.00 – 19.00
– Reintregirea sufletului
– Sufletul Pereche – Manifestarea
– Activarea cromozomului Tineretii si Vitalitatii
13.00-14.30 pauza de masa
– eliminarea programelor de imbatranire si instalarea programului “ Sunt Tanar si fara varsta, regenerandu-ma vesnic”.
– acordarea certificatelor, foto
19.00 -Rugaciune de inchidere a cursului

INSTRUCTOR:Georgeta Sultan – Instructor certificat ThiNK
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Georgeta.Theta
SITE: www.healing.ro
telefon 0773993917
mail sultan@georgeta.info

Georgeta Sultan este:
Practicant ThetaHealing din 2008
Organizator cursuri Thetahealing in Romania 2009
Certificat instructor Baza, Avansat, Manifestare si Abundenta
Roma 2011, Dig Deeper -Tokyo 2015, Jocul Vietii- Atena 2015

Poti sa contribui si tu la schimbarea in lume si prin o distribuire a evenimentului sau sa spui si prietenilor tai de eveniment.

Multumesc !!!


Curs ThetaHealing Dig Deeper

21 – 22 APRILIE 2018

Locatia: sediul Pofta de Verde


Cursul ThetaHealing DIG DEEPER – dezvaluirea lectiei de viata.
Constanta 21-22 Aprilie

Care sunt invatamintele pe care ar trebui sa le intelegi din faptul ca ai o boala sau traiesti un faliment sau o separare? Cum ai putea sa inveti lectia din acea situatie neplacuta?

Eu as zice, chiar, cum ai putea sa-ti reamintesti, ce ti-ai propus sa rafinezi in aceasta existenta inainte de incarnare prin acea boala, faliment, separare, neplacere care are darul de a te apropia de obiectivul Sinelui tau Divin?

Cum ai putea sa te aliniezi cu Sinele pentru a nu mai merge in alta directie decat cea pe care el(TU) a(I) propus-o?

Cum ai putea sa accepti sa inveti virtutile care te apropie de Esenta Divina. (Dumnezeu) fara sa te mai opui si, ca urmare, fara sa te supui suferintelor?

La aceste intrebari, imi propun sa-ti raspund, in mod specific problemelor pe care tu le traiesti. Pentru ca desi, la nivel colectiv avem acelasi tip de invataturi, este necesar sa intelegi tu, care sunt invataturile tale individuale pentru a vindeca rana.

Doar cand iti intelegi lectia si darul, esti dispus, sa ierti si sa mergi mai departe pe linia trasata de Sinele tau. Altfel, te invartesti in cerc, fara a reusi sa inaintezi. Toti iti spun sa ierti, insa nimeni, nu iti spune cum! Toti iti spun sa accepti o situatie inconfortabila din viata ta, dar nimeni nu iti spune, cum. Toti iti spun sa-ti iubesti dusmanul, dar nimeni nu iti spune, cum.

Facem impreuna toate aceste lucruri, in masura in care Sinele tau iti va permite, folosind tehnicile THetaHealing invatate la cursurile baza si Avansat. De aceea, este important ca tu sa detii certificatele de baza si avansat pentru a participa la acest curs REVELATOR.

Acesta este scopul cursului DIG DEEPER!
Dezvaluirea lectiei de viata!

Investitie 700 lei
Pentru cei care vor confirma si vor plati un avans de 100 lei, pana in data de 30 Martie pretul va fi de 500 lei.

Cursul este sustinut de Instructor certificat THINK din USA Georgeta Sultan

Georgeta Sultan este:
Practicant ThetaHealing din 2008
Organizator cursuri Thetahealing in Romania 2009
Certificat instructor Baza, Avansat, Manifestare si Abundenta
Roma 2011, Dig Deeper -Tokyo 2015, Jocul Vietii- Atena 2015
Creste-ti Relatiile 1. Partenerul tau si Tu, 2. Creatorul si Tu.- Cancun Mexic Ianuarie 2018

Detalii la organizator : IULIAN Alexandrov 0786963203

In plus de revelarea lectiei, primesti si un certificat de practicant Dig Deeper, lucru care iti va da calitatea de a-i ajuta de semenii tai sa-si inteleaga lectiile de viata. Ce dar imens!!! Ce recompense frumoase te asteapta! Cu fiecare suflet eliberat, tu esti recompensat de Gratia Divina!

Cursul dureaza 2 zile, sambata si duminica si se desfasoara in zilele de sambata si duminica 21-22 Aprilie
Programul este 10-18 in ambele zile.


ARHIVA Evenimente


Ritual de Luna Noua

17 MARTIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Curs Avansat ThetaHealing

16 – 18 MARTIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Tabara “Detox Fizic si Emotional"

12 – 18 MARTIE 2018 – POIANA BRASOV

Thermomix Live Cooking

06 MARTIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Ritual de Lună Plină – Cercul Sacru Feminin

02 MARTIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

02 MARTIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Detox Fizic si Emotional

27 FEBRUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Curs baza ThetaHealing

23-25 FEBRUARIE 2018 – Constanta

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

23 FEBRUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

16 FEBRUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Cercul sacru feminin

15 FEBRUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

13 FEBRUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

09 FEBRUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

02 FEBRUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Ritual de Lună Plină – Cercul Sacru Feminin

31 IANUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

30 IANUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Tainele Spirituale ale Stilismului

28 IANUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

26 IANUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale

16 IANUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

11 IANUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale doTerra

9 IANUARIE 2018 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

19 DECEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale doTerra

15 DECEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Puterea aromaterapiei si testare de uleiuri esentiale doTerra

9 DECEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Atelier despre Hrana Vie si Nutritie

9 DECEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

07 DECEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

28 NOIEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Atelier despre Hrana Vie si Nutritie

25 NOIEMBRIE 2017 – Suceava

Duhul din sticla – ABC despre folosirea uleiurilor esentiale

16 OCTOMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

10 OCTOMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Meditatia Vipassana

08 OCTOMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Longevitate, Energie și Vitalitate

29 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Detox și fizic și emoțional

28 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

27 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Boost Event Detox și fizic și emoțional

21 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

20 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Longevitate, Energie și Vitalitate

16 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Caravana Practicienilor Journey La Tine In Oraș- Constanța

15 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Boost Event Detox și fizic și emoțional

12 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

06 SEPTEMBRIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

24 AUGUST 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

08 AUGUST 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

26 IULIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Lansare de carte: ‘Nutritia Energetica a Omului Modern’

23 IULIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Deblocarea creativitatii – Metoda Calatoria

14 IULIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Emotii si culori vindecatoare

07 IULIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking cu Chef Alina

5 IULIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Ce Culoare Au Emoțiile Mele?

04 IULIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Emotii la malul marii…

28 IUNIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking cu Chef Alina

15 IUNIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE


Conferinta “Separatia Energetica in Familie"

14 IUNIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking cu Chef Alina

7 IUNIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking cu Chef Alina

30 MAI 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Atelierul de deserturi Raw Vegan

25 MAI 2017 – sediul POFTA DE VERDE


LANSARE DE CARTE cu retete originale

19 MAI 2017 – Libraria Carturesti, VIVO! Shopping Center

Conferinta ‘Pentru tine, copil iubit!’

13 MAI 2017, Hotel Del Mar, Mamaia

Practica Yoga si beneficiile ei

07 MAI 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Detoxifierea, moda sau necesitate?

05 MAI 2017 – sediul POFTA DE VERDE


Thermomix Live Cooking

27 APRILIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

12 APRILIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Thermomix Live Cooking

04 APRILIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE

Atelier de Mini-Torturi sanatoase

29 MARTIE 2017 – sediul POFTA DE VERDE