RAW CHEF ALINA recomanda

‘Pofta de Verde’ este mai mult decat o locatie cu hrana sanatoasa, este un concept care a luat nastere din dragostea pentru sanatate, viata si oameni.

Chef Raw Vegan ALINA ALEXANDROV va propune pentru SAPTAMANA 19 – 24 februarie  un meniu plin de nutrienti, gust si viata.


In fiecare zi a saptamanii, va puteti bucura de o varietate de produse la MENIUL ZILEI:

MENIU CLASIC = 26 LEI

MENIU LIGHT = 26 LEI

PRODUSE EXTRA (cost separat)


LUNI 19 FEBRUARIE 2018: 

Salata a la russe

1. MENIU CLASIC: supa + fel principal + desert = 26 lei

-Supa crema de rosii alaturi de crutoane/ Ciorbita de legume cu taitei de orez alaturi de crutoane/ Hummus cu ardei copti
-Veggie Doner, cu maioneza de telina, chifla integrala homemade, “carnita” de soia si legume proaspete/ Spaghetti Carbonara cu sos de caju (fara gluten)/ Salata a la russe cu o delicioasa maioneza de legume si turmeric/ Snitele din pleurotus cu mix de legume coapte (fara gluten)
-Placinta de dovleac cu foi din faina integrala homemade, indulcita cu miere si dragoste

2. MENIU LIGHT: fel principal + desert raw vegan = 26 lei

-Veggie Doner, cu maioneza de telina, chifla integrala homemade, “carnita” de soia si legume proaspete/ Spaghetti Carbonara cu sos de caju (fara gluten)/ Salata a la russe cu o delicioasa maioneza de legume si turmeric/ Snitele din pleurotus cu mix de legume coapte (fara gluten)
-Tort raw Maccacino din caju, cafea de cereale, curmale,  miere si dragoste

+ Produse EXTRA meniu (cost separat)

-Salata cu quinoa 12 lei
-Salata mediteraneana 12 lei
-Sandvisuri vegane din paine cu maia naturala (2 bucati asortate) 12 lei
-Hummus cu ardei copti (150 gr) 8 lei
-Trigoane cu tofu si praz cu faina integrala de grau si secara 8 lei
-Tort raw vegan “Trio” (din nuci, fructe uscate, zmeura, caise, curmale, cacao, miere si dragoste) un desert sanatos, din ingrediente naturale (fara zahar si aditivi) 16 lei
-Limonada cu ghimbir 7 lei
-Limonada cu ananas 7 lei
-Green smoothie: spanac, ananas, banana, chlorella, spirulina, lapte de cocos si dragoste (300 ml) 10 lei


MARTI 20 FEBRUARIE 2018

Sarmalute in foi de viță

1. MENIU CLASIC: supa + fel principal + desert = 26 lei

-Supa crema de ardei copti/ Supa crema de naut cu arome orientale alaturi de crutoane din paine cu maia/ Ciuperci cu maioneza (raw) gustoase si sanatoase/ Placinta cu spanac si tofu cu foi din faina integrala
-Paste cu sos bolognez de ciuperci (fara gluten)/ Pizza vegana cu blat din faina integrala si legume/ Sarmalute in foi de viță, umplute cu legume si orez integral, alaturi de mamaliguta cu turmeric (fara gluten)
-Strudel de mere cu sos de vanilie

2. MENIU LIGHT: fel principal + desert raw vegan = 26 lei

-Paste cu sos bolognez de ciuperci (fara gluten)/ Pizza vegana cu blat din faina integrala si legume / Sarmalute in foi de viță, umplute cu legume si orez integral, alaturi de mamaliguta cu turmeric
-Tort raw vegan CocoMango, o combinatie delicioasa (fara zahar, fara aditivi, fara gluten)

+ Produse EXTRA meniu (cost separat)

-Placinta cu spanac si tofu, cu foi din faina integrala 9 lei

-Pizza fara gluten 15 lei
-Salata cu quinoa 12 lei
-Salata mediteraneana 12 lei
-Sandvisuri vegane din paine cu maia naturala (2 bucati asortate) 12 lei
-Trigoane cu tofu si praz din faina integrala de grau si secara 8 lei
-Trigoane cu varza murata 8 lei
-Ciuperci cu maioneza  (150 gr) 10 lei
-Cozonac raw vegan (fulgi de ovaz, nuca, cacao, miere si dragoste) 10 lei
-Limonada cu ananas 7 lei
-Limonada cu ghimbir 7 lei
-Suc Imunitate (catina, goji, portocala, Reishi, morcov) 10 lei


MENIUL ZILEI DE MIERCURI 21 FEBRUARIE 2018:

Lasagna vegana

1. MENIU CLASIC: supa + fel principal + desert = 26 lei

-Supa crema de broccoli/ Supa crema de ciuperci alaturi de crutoane/ Branzica raw de caju cu verdeturi/
-Lasagna cu foi de orez, sos rosu si sos pesto (fara gluten)/ Clatita de naut umpluta cu salata de cruditati si maioneza de caju/ Wrap libanez cu chiftele de naut, hummus, sos tahini, salata si lipie integral/ Full protein: chiftelute de quinoa cu mix de salata verde si dressing cu turmeric
-Tort de ciocolata cu crema de castane

2. MENIU LIGHT: fel principal + desert raw vegan = 26 lei

-Lasagna cu foi de orez, sos rosu si sos pesto (fara gluten)/ Clatita de naut umpluta cu salata de cruditati si maioneza de caju/ Wrap libanez cu chiftele de naut, hummus, sos tahini, salata si lipie integrala/ Full protein: chiftelute de quinoa cu mix de salata verde si dressing cu turmeric
-Tort raw vegan cu zmeura si ciocolata (fara zahar, fara aditivi)

+ Produse EXTRA meniu (cost separat)

-Salata cu quinoa 12 lei

-Salata cu quinoa, model nou : verdeturi, quinoa si dressing cu turmeric 12 lei
-Salata mediteraneana 12 lei
-Branzica de caju cu verdeturi 10 lei/150 g
-Sandvisuri vegane din paine cu maia naturala (2 bucati asortate) 12 lei
-Trigoane cu tofu si praz din faina integrala de grau si secara 8 lei
-Trigoane cu varza murata din faina integrala de grau si secara 8 lei
-Salam de biscuiti raw (nuci, curmale, pudra de roscove, caise uscate, stafide) 10 lei
-Limonada cu ananas 7 lei
-Limonada cu ghimbir 7 lei
-Suc Chi (sfecla, mar si morcov) un suc plin de vitalitate, bogat in nutrienti, care te va energiza intreaga zi – obtinut prin presare la rece (300 ml) 8 lei


MENIUL ZILEI DE JOI 22 FEBRUARIE 2018

Falafel cu rodie si sumac

1. MENIU CLASIC: supa + fel principal + desert = 26 lei

-Supa crema de linte alaturi de crutoane/ Bors rusesc cu sfecla rosie/ Hummus din fasole rosie (kidney) cu muraturi homemade

-Falafel cu rodie si sumac/ Sandwich fara gluten cu maioneza cu turmeric, si legume coapte/ Chiftele de linte cu tabouleh

-Clatite vegane cu unt de arahide si banane

2. MENIU LIGHT: fel principal + desert raw vegan = 26 lei

-Falafel cu rodie si sumac/ Sandwich fara gluten cu maioneza cu turmeric, si legume coapte / Chiftele de linte cu tabouleh
-Tort raw vegan “Nutty Butter”, o alegere sanatoasa si gustoasa (fara zahar, fara aditivi, fara gluten)

+ Produse EXTRA meniu (cost separat)

-Hummus din fasole rosie (kidney) cu muraturi homemade (280 gr) 8 lei
-Salata cu quinoa 12 lei
-Salata mediteraneana 12 lei
-Trigoane din faina integrala de grau si secara cu tofu si praz 8 lei/ buc
-Trigoane cu varza murata din faina integrala de grau si secara 8 lei
-Crackersi raw, diverse combinatii de seminte si legume 5 lei
-Sandvisuri vegane din paine cu maia naturala (2 bucati asortate) 12 lei
-Tort raw vegan Snickers 16 lei
-Limonada cu ananas 7 lei
-Limonada cu ghimbir 7 lei
-Suc Joy cu portocala, mar si ananas (300 ml) 10 lei


MENIUL ZILEI DE VINERI 23 FEBRUARIE 2018

pofta de verde
Burger vegan

1. MENIU CLASIC: supa + fel principal + desert = 26 lei

-Ciorbita de fasole cu legume si tarhon/ Supa crema de dovleac/ Tarta raw vegan cu ciuperci, marar si branzica de caju/ Hummus de fasole cu sote de ceapa
-Clatite de linte umplute cu salata raw de crucifere (fara gluten)/ Burger vegan din leguminoase cu chifla integrala homemade, sos de caju si legume proaspete/ Sushi vegan cu orez, legume, sos de soia, alge nori si sos wasabi/ Veggie wrap, cu salata de patrunjel, chiftelute de linte, castraveti murati homemade si sos de caju, in lipie (bogat in proteine, probiotice si vitamine)
-Amandina vegana, cea mai gustoasa si sanatoasa amandina din lume

2. MENIU LIGHT: fel principal + desert raw vegan = 26 lei

-Clatite de linte umplute cu salata raw de crucifere (fara gluten)/ Burger vegan din leguminoase cu chifla integrala homemade, sos de caju si legume proaspete/ Sushi vegan cu orez, legume, sos de soia, alge nori si sos wasabi/ Veggie wrap, cu salata de patrunjel, chiftelute de linte, castraveti murati homemade si sos de caju, in lipie, (bogat in proteine, probiotice si vitamine)
-Tort raw vegan double chocolate, cu doua straturi fine de ciocolata (fara zahar, fara gluten, fara aditivi)

+ Produse EXTRA meniu (cost separat)

-Mici vegani, cu mustar si chifla din faina integrala 5 buc/ 9 lei
-Salata cu quinoa 12 lei
-Salata mediteraneana 12 lei
-Sandvisuri vegane din paine cu maia naturala (2 bucati asortate) 12 lei
-Trigoane cu tofu si praz din faina integrala de grau si secara 8 lei
-Hummus de fasole cu sote de ceapa (180 gr) 6 lei
-Tarta raw vegan cu ciuperci, marar si branzica de caju (200 gr) 10 lei
-Burger fara gluten 15 lei
-Tort raw vegan cu zmeura si ciocolata (nuca, migdale, curmale, smochine, cacao, zmeura, miere si dragoste) 13 lei
-Limonada cu ananas 7 lei
-Limonada cu ghimbir 7 lei


MENIUL ZILEI DE SAMBATA 24 FEBRUARIE 2018:

Sandvisuri vegane

MENIU: supa + fel principal + desert = 26 lei

-Supa crema de naut alaturi de crutoane
-Falafel cu rodie si sumac
-Placinta cu mere indulcita cu miere in foi din faina integrala

+ Produse EXTRA meniu (cost separat)

-Salata cu quinoa 12 lei
-Salata mediteraneana 12 lei
-Sandvisuri vegane din paine cu maia naturala (2 bucati asortate) 12 lei
-Torturi raw vegan diverse arome si combinatii


Comenzile se primesc zilnic de luni pana vineri pana la ora 15:30 la telefon 0736 676 006.

Comanda minima pentru livrarea la domiciliu este de 35 lei.

Pentru comenzi mai mari de 100 lei se acorda o reducere de 10%.

Pentru abonamentele lunare sau saptamanale achitate in avans se acorda o reducere de 10%.


Program restaurant ‘Pofta de Verde’:

Luni-Sambata: 09.00-21.00

Duminica: 11.00-15.00


POFTA DE VERDE – Sanatate si Gust, Relaxare si Prieteni