PARTENERI ‘POFTA DE VERDE’


THERMOMIX®

Thermomix®, produs de Vorwerk, este un aparat de bucătărie unic, multifuncţional, extrem de versatil şi care vă va simplifica la maximum munca în bucătărie, dându-vă posibilitatea să vă puneţi în valoare tot potenţialul culinar, făcând în acelaşi timp economie de timp şi de efort. Este uşor şi plăcut de utilizat, astfel încât oricine — de la un novice în bucătărie până la un profesionist — poate obţine rezultate excelente.

Thermomix

Thermomix® reuneşte funcțiile a 12 aparate de bucătărie: el cântăreşte, mixează, toacă, mărunţeşte, macină, pulverizează, frământă, pasează, bate spume /creme, amestecă, prepară băuturi, şi asta nu e tot: el găteşte, fierbe în aburi, sterilizează şi, în plus, se curăţă aproape singur.

Noul Thermomix aduce bucătăria în era digitală printr-un atrăgător ecran tactil color. De acum, veţi putea urmări direct pe acest ecran reţetele, folosind chip-ul de reţete şi funcţia de preparare ghidată. Această inovaţie vă va conduce pas cu pas spre o reuşită sigură, cu ajutorul reţetei afişate pe ecran. Tot ce vă rămâne de făcut este să adăugaţi ingredientele, iar Thermomix® va regla temperatura şi timpul în locul vostru. Este o alternativă simplă şi rapidă, care vine în completarea posibilităţii de activare manuală a funcţiilor şi de a găti în manieră proprie.

Şi, pe lângă atât de multe capacităţi şi opţiuni pe care Thermomix® le oferă, interfaţa intuitivă şi ecranul tactil fac din gătit o activitate plăcută şi simplă, care nu cere efort. Cu ajutorul unui selector principal şi al selectoarelor de timp, temperatură şi viteze, puteţi face orice! Simplitatea a fost reinventată.


Aflati mai multe despre Thermomix®: http://romania.thermomix.com/


Pentru mai multe informatii consultati bucatarul Chef Raw Vegan Alina Alexandrov, la sediul ‘Pofta de Verde’, unde sunt organizate frecvent sesiuni de ‘Live Cooking‘ cu Thermomix®.