Tabara “Detox Fizic si Emotional"

Perioada: 12-18 Martie 2018

Locatie: Pensiunea Crocus, Poiana Brasov


Te simti obosit, chiar epuizat? Vrei sa faci o schimbare in stilul tau alimentar si nu stii de unde sa incepi? Vrei sa elimini kilogramele in exces si nu intelegi de ce corpul tau nu reactioneaza la diete? Iti doresti sa scapi de toxinele fizice si emotionale acumulate, sau pur si simplu sa te relaxezi?
Vei gasi raspunsuri la nevoile si intrebarile tale in cadrul taberei de Detoxifiere Fizica si Emotionala.

De unde toxine?

Alimentatia deficitara, neglijarea semnalelor corpului, viata sociala agitata, stresul, toate aceste duc la acumularea de toxine in corp care pot duce la afectiuni fizice sau un bagaj emotional incarcat.
Traim intr-o lume in care esti apreciat in mod deosebit daca te fortezi peste limite. Pentru a face asta corpurile noastre platesc pretul neglijentei noastre in vreme ce noi ne fortam pentru a parea curajosi, puternici si invincibili.

Corpul tau nu este inamicul tau, el este cel mai bun prieten pe care il poti avea. Invata cum sa ai grija de el.
Incepem la nivelul corpului fizic, fiindcă aceasta este ceea ce se vede şi ne preocupă dar detoxifierea este un proces mult mai complex şi ajunge dincolo de aceste bariere pe care noi le putem percepe cu cele cinci simţuri. Este un proces care se adresează atât fizicului cat si emoţionalului.
Pe parcursului curei detox se vor consuma sucuri presate la rece (cu ajutorul unor aparate profesionale) salate verzi cu vlastari si adjuvante ale procesului de detoxifiere (ceaiuri, suplimente nutritive etc). Prin consumul de sucuri proaspete pline de nutrienti, reprezentand de asemenea si un pachet enzimatic, complet celulele tale vor primi tot combustibilul de care au nevoie fara ca tu sa ai senzatia de foame.

Consumand sucuri, dai corpului un repaus digestiv, el canalizandu-si energia catre procesele de detoxifiere si vindecare.
Aceste hidratări reuşesc să cureţe şi să purifice tubul digestiv, apoi metabolismul reuşeşte cumva să îşi reia turaţia la nivel de performanţă fiindcă, de cele mai multe ori, noi suntem cu frânele de mână trase din cauza aditivilor, a procesării în exces a alimentelor, a asocierii lor, a stilului de viaţă care include mult smog electromagnetic, stres psihoemoţional şi atunci continuăm această detoxifiere la nivel de tub digestiv cu o detoxifiere mai profundă biochimică, biofizică şi chiar bioenergetică şi chiar bioinformaţională.

Ce vei invata?

• Principiile de baza ale detoxifierii, care sunt mecanismele prin care corpul acumuleaza sau elimina toxinele
• Vei invata cum sa aplici acest protocol de curatare al corpului ori de cate ori vei avea nevoie acasa
• Vei invata cum sa combini alimentele in mod corect pentru a-ti imbunatati digestia
• Cum sa introduci in alimentatia ta mai mult alimente “vii” (fructe, legume si verdeturi, nuci seminte) si sa creezi cu ele preparate delicioase, prin participarea la atelierele de gatit si prezentarile sustinute de Raw Chef Alina Alexandrov
• Sa iubesti sportul si sa faci exercitii fizice potrivite tipologiei tale si nevoilor energetice ale corpului tau.

Pachetul complet al taberei cuprinde:
– cazare intr-o pensiune de lux de 4 stele
– program nutritional complet (hrana bio, proaspătă, sucuri presate la rece, mâncare preparata raw vegan cu ajutorul tehnologiei Thermomix și Hurom,
– adjuvante, suplimente nutritive, ceaiuri etc.
– ateliere de gătit raw vegan, workshop Detox și Regenerare,
– consiliere de grup Detox Emoțional,
– chit personalizat pentru detoxifiere,
– analiză personalizată a parametrilor corporali (la începutul și la finalul taberei)
– participarea la toate evenimentele taberei.

Detalii administrative:

Data: 12-18 martiie 2018
Locația: Pensiunea Crocus, Poiana Brasov
Investiția: 2200 ron. 

Achita un avans de 50% pana la data de 01 februarie si poti beneficia de o reducere de 10%.
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau puteti trimite un e-mail la adresa poftadeverde@gmail.com


Date de contact:
Iulian +40 786 963 203
Alina +40 762 285 090
Cornel +40 761 044 023